REFERENSSIT


Timo Niinimäki, toimitusjohtaja, Elgood Oy, Partcon asiakastutkimus

Mai Kivelä, toiminnanjohtaja, Animalia ry

"Johdan itseäni ja energiaani -koulutus oli erittäin antoisa ja hyödyllinen. Saimme uusia ideoita ja ajatuksia työmme kehittämiseen. Erityisen hyvin mieleen jäi ryhmäharjoitus, joka oli hienosti rakennettu ja tarpeellinen. Suosittelen!"

Ajankäyttö hallintaan -kurssi, Järvenpää

"Loistava pläjäys, opin aikatauluttamista, ajanhallintaa ja itseni johtamista."

"Selkeä mielenkiintoinen esitys. Hienoa, kun syntyi vuorovaikutteisuutta, hyvää keskustelua. Illan esitys ja keskustelu selkeytti omia ajatuksia ja tavoitteita."

"Ajatuksia herättävä koulutus, antoi paljon ideoita ja ajateltavaa."

Unelmat ja tavoitteet todeksi -kurssi, Järvenpää

"Ihana ilta; sain tilaa omille ajatuksille ja tavoitteiden selkeyttämiselle. Rauhoittava tunnelma illassa - oli mukava uppoutua omaan juttuun kivassa seurassa. Kiitos."

"Miellyttävä kokemus, yllätti mihin suuntaan kartta lähti rakentumaan. Varmasti herättelee toimimaan uudella ajatuksella. Kiitos!"

"Lämmin kiitos. Oli hyvä kokonaisuus ja sanallinen osio oli hyvä. Aina oppii uutta:"

50Plus Voimaryhmä, Järvenpää

"Sain rohkeutta alkaa mennä eteenpäin ja uskoa, että mahdollisuuksia on, joskin vaatii aikaa ja energiaa. Positiivisuus oli ihanaa, kun vain aina muistaisi omat hyvätkin puolet kaikesta huolimatta."

"Olen henkilökohtaisesti saanut voimavaroja ja uusia näkökulmia asioihin. Opetettu/neuvottu, miten oleellista on muuttaa ajattelua myönteisemmäksi, jota olen yrittänyt työstää."

Eija Kilgast, projektijohtaja, Sotainvalidien Veljesliitto

"Saimme esimiesvalmennuksessa uusia ajatuksia työhömme. Saamiamme tietoja pystymme hyödyntämään omassa työssämme."

Pia Virtanen, henkilöstöpäällikkö, Plan Suomi

"Saimme ryhmävalmennuksessamme apua esimiestyöhömme. Opimme hyödyllistä yhteistä keskustelua, jossa löysimme yhteistä esimiestyön linjaa."

Monica Jääskeläinen, sosiaali- ja terveystoimen johdon sihteeri, Nurmijärven kunta

”Haluan suositella 50 + Coachingia kaikille muillekin. Tapaamisissa on aina pohjalla ollut etukäteen saatu hyödyllinen materiaali, jonka jälkeen olet ohjaajana vienyt asiaa eteenpäin. Keskustelut ovat olleet erittäin voimaannuttavia ja samalla jotenkin rauhoittavia. Meidän tiimi oli aivan mahtava, vaikka olemme kaikki eri yksiköistä ja ammattitaitomme ovat erilaiset."

Eija Partinen, henkilöstäasiantuntija, Espoon kaupunki

"Koen, että valmennuksen myötä olen pystynyt jäsentämään työtäni entistä paremmin ja työhön on tullut lisää suunnitelmallisuutta. Valmennus on pistänyt miettämään omaa työtä tarkemmin. Tarpeet ja toiveet ovat tulleet hyvin huomioitua valmennuksessa"

Espoon kaupungin ja Nurmijärven kunnan 50+ Coachingin ryhmät

Kaikki valmennukseen osallistuneet eri alojen asiantuntijat (yhteensä 17 henkilöä) suosittelevat 50+ valmennusta muiden työpaikkojen työntekijöiden voimaantumisen ja työhyvinvoinnin edistäjänä.